Güldür Güldür Bu Gece Show TV'de !

Ekranların sevilen formatı BKM yapımı komedi-tiyatro şovu Güldür Güldür” özlenen kadrosu ve sürpriz isimleri yeni sezona iddialı bir giriş için hazırlanıyor.

Turizm 8.10.2013 13:44:43 0
Güldür Güldür Bu Gece  Show TV

Ekranların sevilen formatı BKM yapımı komedi-tiyatro şovu “Güldür Güldür” özlenen kadrosu ve sürpriz isimleri yeni sezona iddialı bir giriş için hazırlanıyor.

Güldür Güldür birbirinden eğlenceli skeçleri ve sürprizleriyle  Salı gecesi Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Güldür Güldür oyuncu kadrosu Ali  Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Çağlar Çorumlu, Onur Buldu, Aziz  Aslan, Yeşim Ceren Bozoğlu, Meltem Yılmazkaya, Yavuzhan Doğan, Dilşah Demir, Burak Topaloğlu’ndan oluşuyor.

Şahane jürisi türkücü İsmail Abi, popun kraliçesi Yeter ve bir diva olan Oya ve efsane sunucusu Şevket`le Şuh Ses Türkiye yarışmasında neler olacak? Bilal ve İbrahim rüyalarına ulaşmaya çalışırken, sürpriz isimler yarışmada umduklarını bulamayacak.

Uzun yol kaptanı bir baba, uçuş görevlisi bir aileden kız istemeye kalkarsa başlarına neler gelir? Sektörler arası kapışma bu aşkın önünde nasıl engeller yaratacak? Bilal evin acil çıkışlarını gösteren bir gelin istiyor mu? Bir muavin ve bir hostes nasıl tanışmış olabilir ki?

 Film izlemek için evde toplanan liseli gençlere televizyondan çıkan kız musallat olursa neler olur? Ergenler kendilerini korkunç olaylardan kurtarabilecek mi?

 Yazın sona ermesiyle yazlıkçılar Bilal ve Şevket bu durumu nasıl karşılayacak? Kışın gelmesine ve ayrılmaya hazır olmayan komşuları zorlu bir mücadele bekliyor.

 Puanları aynı olan İbrahim ve Bahadır`dan hangisi okula kayıt yaptırmayı başarabilecek? Müdüre Mehtap bu iki beceriksiz öğrenci arasından hangisini seçecek?

 Bütün merak edilen soruların cevapları ve bolca kahkaha bu hafta Güldür Güldür`de…

O Şuh Ses Türkiye’nin Konuğu: Bora Uzer

Güldür Güldür’ün efsane yarışması “O Şuh Ses Türkiye” jürisinin karşına Bora Uzer çıkacak. Bora Uzer sevilen şarkısı “Aramızda gerginlik mi var”ı söylemesine ragmen jüri üyelerinden olumlu tepki alamayacak...

GÜLDÜR GÜLDÜR,Her Salı gecesi saat 23.30’da SHOW TV’de kahkaha tufanı yaratmaya geliyor!


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82